Consultancy OFFERING

Sales & MARKETING CommerciELE Strategie & Support

Nonwoven Industrie

Nonwoven Solutions

Met meer dan 15 jaar ervaring in de nonwoven industrie bieden we diensten aan gericht op strategie maar tevens ook op commerciele ondersteuning.

 

Met een breed netwerk binnen de industrie kunnen we helpen op het gebied van (out)sourcing maar tevens op het gebied van groei.

 

Loopt u op dit moment tegen uitdagingen aan? Hoe komt het dat u belemmerd wordt in uw groei? Wanneer u achterloopt op de commerciële doelstellingen zijn er vaak meerdere opties om resultaten te verbeteren en Pratomic denkt graag met u mee.

 

Samen stellen we de juiste commerciële strategie vast waarbij we tevens bij de implementatie taktisch inhoudelijk kunnen ondersteunen indien gewenst.

 

Industrial Nonwovens

Nonwoven WIPEs

specialty nonwoven

HYGIENE

Support

Sales Consultancy

Onze verkoop advies en consultancy tak richt zich op het blijvend verbeteren van toegevoegde waarde sales en het behalen van commerciële doelstellingen. Een no nonsense en resultaatgericht advies waarbij we putten uit jarenlange ervaring in meerdere sectoren.

 

We inventariseren de organisatie, de externe markt en de kansen en bedreigingen waarna we de groei en verbeterpunten koppelen aan structuur en mensen. Met een doelgerichte, positieve "can do" aanpak zonder de medewerkers uit het oog te verliezen bepalen we de juiste aanpak.

 

Dit doen we voor een breed scala aan bedrijven maar zijn met name gespecialiseer in de zogenaamde maak industrie oftewel productiebedrijven.